SIGURANTA DUMNEVOASTRA ESTE PREOCUPAREA NOASTRA
  • Membra a Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania

CINE SUNTEM?

S.C. CRIAN EXPERT CONSULT S.R.L.este o societate de contabilitate, expertiza contabila si consultanta in domeniu financiar-contabil, fiscal si de afaceri, infiintata in anul 2003 de un grup de profesionisti cu vasta experienta in domeniul economic, parte din ei fosti inspectori fiscali.

Compania noastra este membra a Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati (C.E.C.C.A.R.), ca organism reprezentativ al profesiei contabile din Romania.

Seriozitatea si profesionalismul care definesc activitatea noastra ne-au permis sa dezvoltam un portofoliu de clienti care includ firme care isi desfasoara activitatea in productia de bunuri materiale, servicii, comert en gros sau en detail.


DE CE SA NE ALEGETI PE NOI?

- Va oferim solutiile legale adecvate pentru optimizarea cheltuielilor, maximizarea profitului si minimizarea taxelor si impozitelor.
- Suntem la curent cu toate noutatile legislative in domeniul financiar-contabil si de afaceri.
- Prin gestiunea corecta a activitatii financiar-contabile, va oferim posibilatea imbunatatirii semnificative a relatiilor cu partenerii de afaceri, autoritatile, institutiile financiare.
- Externalizand un serviciu care implica importante cheltuieli materiale si de personal pentru dumneavoastra, veti realiza economii cu efecte benefice directe asupra profitului companiei pe care o reprezentati.
- Evitati plata de amenzi si penalitati datorate lipsei de profesionalism a personalului din departamentul financiar-contabil.
- Avem un nivel inalt de profesionalism, seriozitate si discretie.

CE VA OFERIM?
  • Contabilitate completa.
  • Evaluare, audit si cenzorat.
  • Salarizare si personal.
  • Expertiza contabila extrajudiciara.
  • Consultanta de afaceri.
  • Alte servicii financiare.

CE TARIFE PRACTICAM ?

- Preturile serviciilor pe care le oferim sunt flexibile si se adapteaza in functie de:
- Obiectul de activitate al firmei dumneavoastra .
- Numarul de salariati si stabilitatea acestora.
- Volumul activitatii desfasurate.
- Solicitarile specifice adresate de compania dumneavoastra.